Dagboek

Dagboek 2018 – zondag

De avondtocht was gisteren erg leuk, maar een paar groepjes (en dan eigenlijk de begeleiders) waren een klein beetje verdwaald in het bos geraakt, waardoor de laatste post in het bos moest wachten tot alle groepjes weer terug waren – gelukkig was het lekker weer, dus geen probleem…

Vandaag weer een o-ver-heerlijk zonnetje gehad, de zeephelling was bij iedereen een zeer aangename verkoeling! Veel kinderen hebben ook bijzondere capriolen uitgehaald daar – check de foto’s voor een goede impressie! Daarnaast hebben ze allemaal ook gevoet-volleyd en ge-jeu-de-foot.

De keukenploeg, onder leiding van de chefs Coun en Tokkie, heeft ons een overheerlijke schnitzel voorgeschoteld, op een bedje van boerenstamp en vleesjus. Daarna mochten we nog een ijsje en was het weer afwassen geblazen – ik snap heel goed waarom ze zo graag op JEKA kamp willen – afwassen is toch oh zo leuk ?!

’s Avonds heeft de C-jeugd zich kostelijk vermaakt met Pim Pam Pet – ze keken heel erg geintresseerd uit hun ogen en verheugden zich al de hele dag op dit onderdeel!
Terwijl de jongsten op het grasveldje hebben uitgemaakt welk team het beste in Jeux de Foot was, heeft de D-jeugd al de Algemene Quiz gedaan, met weer veel WK-gerelateerde kennisvragen, zoals ‘van wie is dit kapsel?’ 🙂

BEKIJK HET ALBUM HIER voor een impressie!