Dagboek

Dagboek 2018 – Dinsdag

Vanochtend veel slaperige koppies – gisteren hebben we ze goed afgemat met mountainbiken en  een avondtocht, het was ook verrassend vroeg al stil op de kamers…

Bij het ontbijt werden de kinderen geinstrueerd een lunchpakketje te maken en direct hun borden af te wassen, omdat we niet gaan lunchen omdat we naar de Efteling gaan! Dit jaar hebben we de groepsfoto bij de ingang gedaan i.p.v. af te spreken bij het schip om 13.00u, zodat ze lekker ongestoord kunnen rondbanjeren.

Na de Efteling hebben we met z’n allen nog even een soepje en wat hotdogs gegeten, en hebben we daarna meteen Frankrijk – Belgie gekeken. Uiteraard zijn we voor onze meest dichtbije zuiderburen en hebben we diverse Belgische attributen weten te strikken – helaas heeft het niet mogen baten…

 

Bekijk de foto’s van vandaag hier!