Dagboek

Dagboek 2018 – Vrijdag

Vandaag werd iedereen iets later wakker dan normaliter – om 09:00u was er nog geen kip wakker, op de kukelende haan na…

Na het (verlate) ontbijt werd op het grasveldje de Estafette gespeeld: alle kinderen speelden tegelijk tegen elkaar verschillende onderdelen zoals bokspringen, met een ei op een lepel in je mond naar de overkant, Neymar-rollen, zuurtjes eten, en als kers op de slagroomtaart: je leider-met-wc-rol-mummificeren, om vervolgens nat te maken met een bak emmer!

 

Na de estafette zijn de C-tjes naar de Voltage in Tilburg gegaan om te gaan reballen en karten. Vooral dat laatste vonden ze heel erg leuk! De andere kinderen hebben op het terrein Sportdag gespeeld.

’s Avonds kwam de frietkraam weer langs en mocht iedereen weer z’n frietje en snackje pakken. Daarna was het bonte avond en zijn de winnende teams bekend gemaakt:
Voor de E-jeugd was dat Aladin en de verdwenen Pastapot (Faas Huyben, Loek Wijdeven, Rik ’t Jong, Juul Nelemans, Siem ter Weeme en Sander Kleton, van leider Wout Martens).
Bij de D-jeugd hebben de Roze Duivels gewonnen (Damian de Troije, Maas de Koning, Viktor Korebrits, Mads ter Weeme, Take Davidse, Thom van Rooten en Xander Haarmans van leider Benjamin Bengsch).
Bij de C-jeugd heeft Terror Toby (Loek Kouwenhoven, Reinier Veenenbos, Wouter van der Brugge en Tijn Kremel, van leider David Souisa) gewonnen!

Daarnaast zijn ook alle coryfeëen (5jaar), de fenomenen Frits, Lars Brinkman, Tokkie (10jr) en de legendes (en broers) Lennart en Lars Verbiest (15jr) gehuldigd!
Deelnemer van het jaar is Govert van der Miessen en leider van het jaar is Sjors de Jongh!

Na de plechtigingen ging de Bonte Avond nog een paar uurtjes door (maar het was echt heel erg  warm…)

Bekijk de foto’s van de allerlaatste Kampweekdag van 2018 hier!