Dagboek

2020- Zaterdag

Gelukkig , we mogen weer! De mooiste week van het jaar is begonnen! Het was even onzeker of het allemaal door kon gaan i.v.m. het Corona-virus, maar we zijn de dans ontsprongen! We zijn erg blij dat we deze traditie niet over hoeven slaan!

Het was een prachtige zaterdagmiddag wel 34 graden. De  D en C- Jeugd mochten richting Loon op zand fietsen, het was wel heel erg warm, maar dat mocht de pret niet drukken. De co√∂rdinatie had hierom voor elke deelnemer een extra bidon met water geregeld… Ze hebben lekker rustig gefietst en genoeg pauze gehouden.

De E-tjes gingen zoals gewoonlijk met de auto. Rond 5 uur was iedereen veilig op het Land van Kleef  aangekomen.  Ondanks de lekke band van Coen Boerema, de blessure van Vince en de valpartij van Hein, zijn we allemaal redelijk ongeschonden op het Land van Kleef aangekomen. De sfeer was meteen goed en de kinderen en zeker ook de leiders hadden er zin in!!

Na een lange uitleg van de regels, er zijn er dit jaar natuurlijk wat meer, hebben we overheerlijke hamburgers gegeten. Met dank aan ons geweldige keukenteam.  Het afwassen en klaarmaken voor de quiz voor de  C-tjes ging vrij snel. Tijdens het onderdeel liedjes raden, werden we van links naar rechts gestuurd.. Een legendarisch onderdeel dat ieder jaar weer terug komt. de spellenkermis D-tjes en de avondtocht voor iedereen!!! Natuurlijk ging de snoepwinkel nog wel even open.

Het was tijdens de avondtocht nog steeds erg warm!! Het was een superleuke tocht en de kinderen hebben er ontzettend van genoten, Ze moesten Ronald Koeman adviseren voor het EK van 2021, want dit is natuurlijk uitgesteld. Door opdrachten te vervullen konden de kinderen punten verzamelen. Met deze punten een zo goed mogeijk elftal samenstellen! Superspannend en erg leuk..  Moegestreden kwamen alle deelnemers weer terug en de eerste dag zit er helaas alweer op. Morgen hebben we weer een fantastisch programma voor de boeg!! Slaap lekker allemaal en tot morgen!!!