Dagboek

2020 – Dinsdag

Het is dinsdag, we zijn alweer bijna op de helft!!!! Wat gaat de tijd verschrikkelijk snel als je plezier hebt en dat hebben we volop!

Het is alweer 34 graden vandaag, dit kan geen toeval meer zijn. We zijn gezegend met het meest prachtige weer ooit op de Jekakampweek,!! Het is dubbel genieten dus!

We zijn de dag begonnen met een lekker ontbijtje. Daarna was het tijd voor het favoriete onderdeel van vele kinderen en leiders, namelijk de fameuze estafette.

Dit is al sinds jaar en dag een traditie op de tofste week van het jaar. Er staan ook leuke filmpjes op de facebook pagina van de Jekakampweek. Vergeet deze niet te checken en te liken!  

Na de lunch en natuurlijk de afwas zijn we naar het Experience Island gegaan. Een zwemvijver hier in Loon op zand. Een prachtig meer vlakbij onze Kamp locatie.  

Het was de 1e keer dat we deze plek bezochten. Het was er echt heel leuk. We hebben gezwommen, op het veld werd gevoetbald en zoveel mogelijk over gekopt in het ondiepe water! Heerlijk zwemmen en vooral afkoelen aan de “costa dell’Blauwe meer”.

Het zag er de gehele dag naar uit dat het zou gaan regenen, maar het waait aan twee kanten net langs ons heen! We hebben hier maar een paar druppels gevoeld. We hebben gehoord dat het in Breda wel noodweer was!

Inmiddels is het alweer tijd voor het avondeten. Als voorafje een smakelijk soepje, wat voor soort soep het precies was wist niemand, maar het smaakte prima! Als hoofgerecht hebben we vandaag schnitzels, aardappelpuree en boontjes en worteltjes voorgeschoteld gekregen.

Dit allemaal dankzij ons geweldige keukenteam Robin, Daan, Bram Jan, Tokkie en chef Jeroen ! Ze zijn vaak een beetje op de achtergrond, want hebben het druk met eten maken, maar ze zijn superbelangrijk voor ons. Dus bedankt mannen voor jullie inzet.

Deze post heeft 0 Reacties

Plaats een reactie