Dagboek

2020 – Donderdag

Vandaag begonnen we weer, lang zal hij leven! Gefeliciteerd Michiel van Rijckevorsel met je 11e verjaardag. Het is een top dag geweest. Was het de leukste dag van de week? Wij denken van wel. De dropping van vannacht heeft ervoor gezorgd dat iedereen he-le-maal kapot was. Dit liet de pret niet drukken, want de organisatie had weer een topdagje geregeld. Elke categorie had zijn eigen dagactiviteit. Zo ging de E-jeugd kinder-paintballen, ‘capture the vlag’ was de opdracht. Verover de vlag van het andere team en je wint… Nut. Wederom waren de deelnemers alleen maar bezig om elkaar lekker af te schieten. Heerlijk! Er zijn nog steeds discussies over wie er nou eigenlijk had gewonnen.

 

Terwijl de E’tjes dus veel lol maakte deed de D- en C-jeugd hetzelfde. De D’tjes hebben het ‘ik spring voor NAC’ weer op z’n extreemste vorm uitgevoerd. Zij zijn namelijk lekker naar ‘Jump XL’ geweest. Dit is een grote zaal vol trampolines. Ik spring voor NAC tot het plafond! Dit deden we in stijl: ‘Front flip’, ‘Back Flip’ en ‘Weet ik het wat Flip’. De deelnemers waren weer lekker creatief.

 

De C-jeugd is bezig geweest met een roopcourse. De grootste jongens mochten ook de spannendste dingen doen. Tokkelen, klimmen en klauteren. Lekker actief dus.

 

Actief zijn ze dus allemaal geweest. Na zo’n dag en helemaal na een week als deze zou je zeggen dat iedereen volledig gesloopt zou zijn. Wederom… Nut! Het springen voor NAC werd voortgezet. De deelnemers hebben nog nooit zo hard gesprongen toen de artiest, Evert van Huygevoort, opeens de eetzaal van het Land van Kleef binnen liep. Wat hebben we gezongen en gefeest! Verder wordt er geen langer eind aan dit verslag gebreid want een van onze legends uit de keuken, de enige echte: TOKKIE wordt jarig om 12 uur vannacht. Hier gaan wij als leiders een ranja opdrinken… Of twee, drie. Vier? Jot.

 

Ondanks de storm, de verzopen telefoons en de omgevallen boom op de boerderij, hebben wij wederom heel veel plezier gemaakt. WAT EEN WEEK! Tot morgen!