2023 – Vrijdag

Vrijdag

Dan is de laatste dag van de tofste week van het jaar alweer voorbij! Vandaag stond het klassieke onderdeel “de sportdag” op het programma die plaats vond op het voetbalveld van het Land van Kleef. Dit is tevens het laatste onderdeel waar de deelnemers met het groepje punten konden scoren voor het klassement. Bij de sportdag werden er 20 onderdelen georganiseerd voor de deelnemers met onder andere latje trap, jeux de foot en sprintwedstrijden!

De coördinatie heeft dit jaar exclusieve prijzen weten te bemachtigen welke onder andere te verdienen zijn door de sportman of sportvrouw van het jaar te worden.  Door de leuke prijzen vanuit de sponsoren was er sprake van hoog enthousiasme onder de deelnemers. Dit heeft ervoor gezorgd dat de deelnemers met veel plezier hebben genoten van het laatste onderdeel!

Na de sportdag zijn de leiders samen met de deelnemers in de actie gekomen en hebben zij de kamers schoongemaakt en de koffers weer ingepakt. Dit allemaal om zaterdag vroeg het vetrek richting huis mogelijk te kunnen maken.

De keuken heeft vrijdag een avondje vrij gekregen want het laatste avondmaal wordt tijdens de kampweek altijd gevierd met 2 snacks en een frietje van de frietkraam! Hier werd natuurlijk al heel de avond naar uitgekeken. Nadat de deelnemers hun buikjes hadden gevuld is de begeleiding begonnen met het klaarzetten van de enige echte bonte avond!

De bonte avond staat voor het afsluiten van de tofste week van het jaar waar het klassement wordt uitgereikt, de deelnemer, deelneemster en de leider van het jaar wordt gekozen. Om de deelnemers nog een keer te laten genieten van de gezelligheid die deze week heeft geheerst onder de kinderen en de begeleiding is de kampweek afgesloten met de welbekende disco. Tijdens deze avond hebben we het dak er nog een keer volledig vanaf geblazen!

Kortom heeft de begeleiding met veel plezier de tofste week van het jaar wederom weten te realiseren! En daarom is de nieuwe kampweek van 2024 alweer vastgelegd van 3 tot 10 augustus! Hier zien wij graag alle deelnemers van dit jaar weer terug!

Maar voor nu lekker terug naar huis en lekker bijslapen!

Enorm veel dank aan Jeroen Schalk en HOEFNAGEL voor het lenen van de grote bus zodat alle koffers netjes weer op JEKA zijn afgezet.

GEVONDEN VOORWERPEN LIGGEN TOT 4 SEPTEMBER BIJ GERARD DE MATERIAALMAN OP JEKA.

Maandag – 2023