2023 – Woensdag

Woensdag

wat een heerlijke relaxte dag op de kampweek.

Na het eten van een lekker ontbijtje mochten we met alle deelnemers en leiders naar het blauwe meer.. de locatie was eigenlijk gesloten, maar speciaal en exclusief voor de JEKA Kampweek werden de poorten geopend. Hier had iedereen de tijd voor een verfrissende plons, een potje “één keer tets” of toch dat ene uurtje om lekker even bij te slapen op hun nieuwe handdoek van de Decathlon!

Natuurlijk moest er bij het blauwe meer ook gestreden worden voor het klassement, het was weer tijd voor niets minder dan de estafette! Voor de eerste keer vond dit plaats elders dan bij onze kampeerboerderij Land Van Kleef, eventjes anders maar wat een enthousiasme spatte af van dit onderdeel. Van gezamenlijk kopje onder water, tot een rode hand achterlaten op de buik van- en mummificeren van de leider met een wc rol.
Na het onderdeel hebben we gezamenlijk het strand samen opgeruimd en helemaal netjes achtergelaten waarvoor grote complimenten aan de deelnemers!

Rond een uurtje of 3 waren alle deelnemers terug op de boerderij, eventjes wat tijd om het zand tussen de tenen weg te spoelen en op te laden.. later op de middag hadden we namelijk hoogbezoek.. Tein Troost keeper van NAC Breda was op bezoek op de kampweek.

Tein was zeker niet het enige hoogbezoek, meerdere JEKA Kampweek legendes bezochten Land Van Kleef, de grondleggers van het kamp die mede dankzij hen inmiddels al voor de 51e keer plaatsvindt… last but not least… ook mochten we onze grote vriend Sven weer begroeten op Land van Kleef! Hij kwam zijn spullen ophalen, zijn praatjes had hij weer terug.. Sven, heel veel succes met jouw herstel!

De legendes kwamen niet aan met lege handen, zij hadden namelijk een grootste avondtocht georganiseerd die het onderdeel “de dropping” moest doen vergeten.. en dat is hen zeker gelukt! Legendes bedankt!

Zo kwam er een einde aan weer een geweldige dag op de kampweek, morgen staat het deelnemers leiders toernooi op het programma, het blijft tenslotte een voetbalkamp! Tot morgen!