F.A.Q.

Hier vind je veelgestelde vragen

Wil je meer weten?

Hieronder staan de veelgestelde vragen met het antwoord, staat je vraag er niet tussen, stuur deze dan naar: jekakampweek@outlook.com.

De jekakampweek is de tofste week van het jaar. Komend jaar gaan we alweer voor de 50ste keer op pad. De deelnemers zijn van de o-10 ™ de o15 op de kampweek te vinden. Deze week zit vol met gevarieerde activiteiten, zoals de vossenjacht, Efteling en Deelnemers-leider toernooi. Deelnemers omschrijven de jekakampweek als een ontzettend leuke week (Als ze eenmaal mee zijn gegaan, kunnen zij niet meer zonder :), waarin zij voor het eerst kennismaken met een week zonder papa en mama. Waarin met name de E-categorie de eerste dag een klein beetje schuw is, bloeien zij daarna op tot de volwassen jekakampers. Kortom: De tofste week van het jaar!

Inschrijven gaat via het inschrijfformulier, deze kun je op hier vinden. De inschrijvingen starten op 20-03-2022. Let op: vol is vol.

Na het inschrijven, krijgt u een mail met bevestiging van de aanmelding. Nadat de betaling en het formulier in goede orde zijn ontvangen, is de inschrijving definitief. Heeft u deze mail niet gehad of lukt er iets niet met de betaling, neem dan contact op met: Jekakampweek@outlook.com.

De groepsindelingen en de bijbehorende leiders worden z.s.m. bekend gemaakt. Deze zul je terug kunnen vinden via deze website.

Uw kunt t/m 31 mei 2022 uw kind vrijblijvend afmelden voor de kampweek. Helaas kan er na deze datum geen geld meer terug worden gevraagd i.v.m de gemaakte kosten.

Het is mogelijk om op de wachtlijst te komen wanneer de inschrijvingen vol zijn. Mail hiervoor naar: jekakampweek@outlook.com. Wanneer er toch een plekje vrijkomt zullen we zo snel mogelijk contact opnemen.

Vanwege de vele aanvragen kunnen wij niet aan alle wensen voldoen. Natuurlijk doen wij onze uiterste best, maar de kinderen hebben genoeg vrije tijd om met elkaar door te brengen. Ook zullen zij bij elkaar op de kamer liggen en doen ze de onderdelen tegen elkaar.

In samenspraak met de coördinatie en de leider worden hier goede afspraken over gemaakt. Betreft het een allergie bij voedsel wordt de keuken hier in meegenomen. Ook staat u vrij om zelf bepaalde voedingsmiddelen mee te geven.

Blijf thuis bij klachten en laat je kind testen. De begeleiding zal ook COVID-19 testen meenemen voor het geval deelnemers of begeleiders COVID-19 gerelateerde klachten ervaren tijdens de Kampweek, om zodanig de veiligheid van alle deelnemers en begeleiding zo goed mogelijk te waarborgen.

Raadpleeg de website van Rijksoverheid en handel naar de aangegeven maatregelen. Bij vragen kunt u de coördinatie via mail benaderen.

Indien uw kind door medische redenen medicatie toegediend dient te krijgen, kan u dit aangeven bij de coordinatie. Zij zullen vervolgens duidelijke afspraken maken met de leider van uw kind zijn/haar groepje om te zorgen dat dit overeenkomstig wordt ingenomen. Mocht u de instructies persoonlijk willen doorspreken met de begeleider van uw kind is dit uiteraard mogelijk. Benader daarvoor de coördinatie en zij zullen u vervolgens in contact brengen met de betreffende begeleider.

Geen paniek! Voor vragen kunt u altijd een mail sturen naar Jekakampweek@outlook.com

Snel navigeren

Al meer dan 50 jaar staat er elk jaar een enthousiaste groep vrijwilligers klaar om de O10 t/m O15 & O17 van r.k.v.v. JEKA een fantastische week te bezorgen. Dankzij de coördinatie worden er elk jaar weer fantastische activiteiten georganiseerd, de keukenploeg zorgt ervoor dat elk hongerig maagje wordt gestild, de leiders zijn 24 uur per dag met ”hun” kinderen bezig en alle mooie momenten worden vastgelegd op foto en film!