Gastenboek

Laat hier een berichtje achter!

Deze post heeft 15 Reacties

 1. Philip Mulié says:

  Heren,

  Wat een feest weer om alle verhalen te lezen en foto’s te bekijken. Het ziet er allemaal top uit. Veel plezier nog de komende dagen. En morgen niet te flauw met de dropping he!

  Gr,
  Philip

 2. Walter Krijger says:

  Prachtige verhalen (en gelukkig hebben we hier de schitterende begeleidende beelden), blij dat na jaren van malversatie afgelopen week eindelijk eens gestructureerd heropgevoed is. Eerste woorden van je zoon van 12 na deze week: “Kneus, wat doe je nou!”. Bij deze een speciale dank aan de Jeka Kampweek-(bege)leiding 😉
  Ruben heeft genoten! Volgend jaar in de reprise.

 3. Sjoerd Mossou says:

  Sportvrienden,

  Het ziet er allemaal weer fantastisch uit. Mooi om te zien dat de kampweek met zijn tijd is meegegaan, maar in de basis nog precies hetzelfde is als twintig, dertig jaar geleden. Wat een feest.

  Veel plezier nog! Drink water!

 4. Eric Matijsen says:

  Veel plezier deelnemers, leiders en organisatie! Dat het maar weer een mooie editie mag worden. Aan het weer zal het niet liggen in ieder geval. Hup JEKA!

 5. Kingfam says:

  Beste Jeka toppers!

  Wederom de leukste week van het jaar.
  Maas en Roef hebben super genoten van alle geweldige activiteiten en jullie onuitputtelijke enthousiasme.
  Bedankt weer voor alle lieve zorgen en tot volgens jaar!

  Groetjes Familie de Koning.

 6. kingfam says:

  Wow ! Wat een vette week hebben de jongens weer gehad, zo te zien aan alle foto’s en te lezen in de leuke dagboekverslagen. Ik ben benieuwd naar alle verhalen van de jongens zelf maar dat zal waarschijnlijk niet meer vandaag gebeuren Organisatie wederom super bedankt voor echt de leukste week van de zomervakantie jullie zijn allemaal toppers! Tot volgend jaar. (groetjes Maas en Roef)

 7. Miriam says:

  Super, wat een toffe week hebben de JEKA kids weer gehad.
  Als ik de foto’s zo zie kan het programma van de komende 5 weken vakantie alleen nog maar tegenvallen 🙂
  Enorm bedankt allen, wat een organisatie weer!!
  Mooie traditie van RKVV Jeka, HUP JEKA!

 8. manders says:

  Jeetje wat een gaaf terrein en wat een organisatie!! Ziet er super uit, van onze zoon nog helemaal niets vernomen, daarom des te leuker om iedere dag verslag en foto’s te zien! Dank je wel. Ook dank voor de foto waarop onze zoon zelfs aan het genieten is van de afwas, dat biedt perspectief tijdens onze as vakantie;-)

 9. Karel says:

  Ziet er weer super uit allemaal. Wat zullen die kinderen weer aan het genieten zijn. Heel veel plezier nog daar!!!

 10. Hoogers says:

  Nondeju gasten (en meiden). Wat ziet het er weer fantastisch uit. Hulde voor de organisatie en de keukenbrigade van de mooiste week van het jaar. Duimpje omhoog voor Domo. Prachtige verslagen en mooie foto’s!
  Geniet er nog even van. X

 11. Remco & Marianne says:

  Dat ziet er allemaal weer goed uit tijdens de leukste week van het jaar! Wel opvallend dat de oogjes elke dag een klein beetje minder ver open staan, ik hoop niet dat ze vrijdagavond nog iets moeten doen waarbij ze heel goed moeten mikken:-)
  veel plezier nog allemaal, foto’s en verslagen worden naar hartelust gelezen!!

 12. The King Family says:

  Leuk als je er 1 in de familie hebt die uitkijkt naar het einde van de vakantie. Want dan is het namelijk Jeka Kamp. Alweer de 3e keer en aan de foto’s te zien gaat het weer top worden. En wat een geluk volgend jaar mag de kleinste ook mee dus hebben we er twee die smachtend wachten op de leukste week van het Jaar!!!!!
  Heel veel plezier wij kijken uit naar alle foto’s en leuke verslagen.

 13. Schillemans says:

  Goedemorgen daar in Loon op Zand,

  dat ziet er gezellig uit! Veel plezier vandaag en we kijken weer uit naar het volgende verslag en foto’s! Erg leuk om zo een beeld te krijgen van onze kinderen. Thanx!

 14. Dimitri, Marion en Liv says:

  Yes, zei Tijn gistermiddag. Net terug van de warming-up (soms letterlijk) in Italië was dan eindelijk de week der weken weer aangebroken; de JEKA-kampweek, het absolute hoogtepunt van van de zomervakantie en als we alle jaren de foto’s zien, de verhalen lezen en horen kunnen we dat ook goed begrijpen.

  Deelnemers en begeleiders, heel veel plezier deze week en we worden graag via deze site op de hoogte gehouden 🙂

Plaats een reactie