Sponsoren

Onze dank gaat uit naar deze bedrijven.

KIKI Makelaardij

Jong. Creatief. Ondernemend. KIKI Makelaardij is de route naar uw nieuwe woning.
KIKI Makelaardij staat voor persoonlijke aandacht, uitmuntende begeleiding en betrokkenheid met alles rondom het aan- en verkopen van uw nieuwe woning. KIKI Makelaardij zet graag een stapje verder en adviseert u graag van bouwbegeleiding tot styling.

Het T-Huis!

Het T-Huis! De mooiste (en enige) horecazaak in het Valkenberg.  Onze missie is om met het T-Huis helemaal op te gaan in het leven in het park. Daarom zijn wij zeven dagen per week, de hele dag geopend. And don´t let the name fool you! Wij serveren absoluut niet alleen thee ;). We hebben de beste speciaalbieren en kiezen elke maand een paar mooie uit voor op de wisseltap. We zijn trots op onze wijn- en cocktailkaart, en hebben de heerlijke versgemalen koffie. Hangry? Geen probleem! Iedereen vindt wat ´ie wil op onze All-day Menu. Tot gauw!

Boerke Verschuren

Boerke Verschuren: ” Dat moet je zelf ervaren!” Een uniek oud bruin café met een groot terras en meerdere zalen in het hart van de wijk Het Ginneken.

Zandberg B.v.

Zandberg B.V. mag zich met recht een bijzonder familiebedrijf noemen met meer dan 30 jaar ervaring in Loodgieterswerk en woningaanpassingen!
Dankzij de continue hoogwaardige kwaliteit van oplevering een begrip in Breda en de directe omgeving. Iedere dag werken zij met hun team, klanten en opdrachtgevers keihard om zich keer op keer te bewijzen. U verdient namelijk het beste en dat vinden zij ook. Zandberg B.V. haalt hun motivatie uit de zeer positieve reacties die zij meermaals hebben mogen ontvangen. Vandaag een opdracht, morgen een aanbeveling.

Hoeks

Hoeks Zonwering is in 1979 ontstaan, nadat vader Cees Hoeks als afdelingschef bij een zonweringsbedrijf heeft gewerkt. Door de jaren heen is Dick (zijn zoon) enthousiast geworden over de producten en het ondernemerschap en heeft hij besloten om met zijn opgedane ervaring de stap te wagen om het bedrijf in 2017 over te nemen van zijn vader Cees.

Het juiste aanbod kan Hoeks leveren door de nauwe samenwerkingen met leveranciers en partners. Hoeks werkt met leveranciers die namelijk kwaliteit en service ook hoog in het vaandel hebben staan.

​Dick zijn missie? HoeksZonwering telkens weer een stapje verder laten groeien, waarbij de service én de kwaliteit de belangrijkste punten zijn om de hoge klantwaardering te behouden.

Van Riel Automotive

Van Riel is al ruim 85 jaar een serieuze automotive partner in Breda. Service is hun belangrijkste kracht. Wie van Riel niet kent is geen service gewend! Van Riel Autobedrijven is een organisatie die al hele lange tijd actief is in de totale automotive industrie. Door een breed service bereik en alle automotive voorkomende dienstverlening zijn zij een juist adres voor uw auto of wagenpark.

NAC Breda soccer camps

NAC Breda Soccer Camps is al lang sponsor van de Jekakampweek, want veel Jeka leden zijn ook echte NAC fans. Daarnaast doen veel Jekakamp deelnemers mee aan de NAC Breda Soccer Camps en dit supporten wij, want bewegen is belangrijk.

Elk jaar zijn er weer in verschillende schoolvakanties evenementen van NAC Breda Soccer Camps, voor zowel jongens en meisjes en voor de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar. Je mag dan rekenen op een gevarieerd programma, waarbij techniek,- partij,- en spelvormen afgewisseld worden. Naast het programma op het veld staan er ook een aantal leuke NAC elementen op het programma, zoals een nieuwe NAC Voetbalquiz, een Meet & Greet met eerste elftalspelers van NAC Breda, een toertje met de spelersbus etc.

Kijk voor meer informatie op  www.nac.soccer-camps.nl Hup JEKA, Hup NAC

Cafe de Bommel

Café De Bommel is al ruim 30 jaar een warm thuis voor jong en oud. Een ontmoetingsplek waar mensen elkaar vinden en waar het fijn samenzijn onder het genot van een drankje voorop staat. Bruisende feestweekenden wisselen zich af met intieme liveoptredens en persoonlijke onderonsjes. In café De Bommel is voor iedereen wat te vinden. Ook voor een uitstekend bakje koffie nemen zij graag de tijd voor je.

Tympro hearing protection

Tympro levert op maat gemaakte gehoorbescherming met instelbaar dempingsfilter, audiometrisch onderzoek en geluidsmetingen. Gehoorbescherming zonder omkijken. Dat garandeert Tympro uw organisatie. Een professionele organisatie en- geluidsanalyse vormt de basis van hun werkwijze. Tympro kan u alles uit handen nemen. Van technische analyse, inmeten, persoonlijk afstellen tot aan personeelstrainingen.

Buitenhof

BuitenHof Tuinmeubelen heeft in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Gestart met een paar winkels in het Brabantse land is het familiebedrijf uitgegroeid tot een keten van 25 tuinmeubelwinkels in Nederland en België. Omdat Buitenhof het complete proces van trend spotting, ontwerp, productie, winkel, transport en service in eigen hand heeft, betekent dat unieke tuinmeubelen tegen een scherpe prijs.

Clikz

Een nieuw bureau met een nieuwe, frisse kijk op digital marketing. Clikz verzorgt jouw (digital) marketing van A tot Z.
Onze diensten bestaan uit:

  • SEA & SEO
  • Social Advertising
  • Data & Analytics
  • Automation & Personalisatie
  • Contentcreatie
  • En nog veel meer!

Benieuwd hoe jij meer Clikz op jouw website krijgt?

Onze specialisten zorgen voor digital performance. Met helder inzicht en tastbaar resultaat!

Louwmand Toyota

Wij zijn een familiebedrijf met 100 jaar ervaring. Het begon ooit klein met de import van het Amerikaanse automerk Dodge. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een organisatie van 3.000 mensen, maar het familiebedrijf zit nog altijd in ons DNA. Wij kiezen daarom heel bewust voor langetermijnrelaties met klanten, leveranciers en onze eigen mensen. We zijn pas net begonnen en hebben ontzettend veel zin in de komende 100 jaar.

076 My Way Of Life

076 My Way Of Life, kleding en accessoires voor de echte Bredanaar en NAC Supporter! Van en voor trotse Bredanaars. Laat merken hoe trots jij op Breda bent!

Ride Along

Sportieve groepsactiviteiten, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en nog veel meer! Vanuit de Koepel, de oude gevangenis in Breda, organiseert Ride Along de allerleukste sportieve activiteiten!

Met meer dan 10 verschillende activiteiten en een aantal locaties naar keuze zijn de mogelijkheden oneindig. Wanneer zien zij jou bij een van hun activiteiten?

ViaJou werving & selectie

ViaJou werving & selectie is opgericht door Steven en Marike en zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van personeel. ViaJou werving & selectie heeft als visie: een match maken tussen kandidaat en opdrachtgever middels een persoonlijke aanpak. Verder kijken dan een cv en echt de tijd nemen voor de kandidaat. Door te kijken waar zijn/haar ambitie, kracht en voorkeur voor bedrijfscultuur ligt, zorgen wij ervoor dat kandidaten niet alleen op ervaring maar ook op persoonlijkheid passen bij de opdrachtgever. Wij zijn gespecialiseerd in functies in de zakelijke dienstverlening vanaf MBO+, HBO en WO denkniveau in regio Breda.

ROI Animations

Als animatiestudio uit Breda realiseren wij animaties middels verschillende animatiestijlen. Infographic animaties bestaan voornamelijk uit iconische elementen. Karakter animaties worden gemaakt op basis van passende personages (karakters). Uiteraard combineren wij deze animatiestijlen ook vaak in maatwerk animaties.

Wil je een ingewikkelde werkwijze, ingewikkeld proces of dienst op een unieke manier uitleggen? Kies dan voor een uitleganimatie. Wil je jouw bedrijf onderscheidend presenteren dit kan perfect via bedrijfsanimaties of kies voor een statische infographic.

Wonderbaarlijk

Wonderbaarlijk is het adres in Breda voor zwangerschapsyoga & HypnoBirthing, babymassages en zwangerschapsmassages.

Kasparov Finance & BI

Kasparov Finance & BI bemiddelt financials voor het bedrijfsleven. De bemiddeling van financials vereist specialisme, focus en aandacht voor de menselijke maat. Omdat Kasparov Finance & BI alleen bemiddelt voor het bedrijfsleven, en zich beperkt tot zijn regio, zijn zij daar ontzettend goed in. Kasparov Finance & BI werkt heel bewust samen, met elkaar en hun opdrachtgevers, om steeds een zorgvuldige match te maken.

Cafe de Beyerd

De Beyerd in Breda is de plaats in Nederland voor een lekker speciaalbier (eigen brouwerij), een diner bereid met Nederlandse en Belgische bierspecialiteiten, een brouwerij bezoek met rondleiding en/of proeverij of voor gewoon een gezellige middag/avond.

RB-Media

RB-Media is jouw specialist voor goed vindbare websites, converterende webshops en succesvolle branding en online marketing trajecten.
Internetbureau RB-Media uit Breda is opgericht in 2005. Al sinds de oprichting van RB-Media staat één ding centraal: het online succes van hun klanten. Dát is de meetlat.

Belastingkenner

Wilt u uw aangifte inkomstenbelasting laten verzorgen op een correcte wijze voor een vaste, lage prijs? Dan bent u bij Belastingkenner aan het juiste adres! Dit is de belastingspecialist van de regio Breda en Noord-Brabant.

ROI verhogen

Als ervaren full-service marketingpartner versterken wij merken in de breedste zin van het woord om zo samen de doelen te bereiken. Onze kennis, diensten en programmatuur versterken elkaar en zijn flexibel in te zetten. Zo zorgen we er samen voor dat we altijd de juiste focus hebben en de beste marketingmix inzetten.

Snel navigeren

Al meer dan 45 jaar staat er elk jaar een enthousiaste groep vrijwilligers klaar om de O10 t/m O15 van r.k.v.v. JEKA een fantastische week te bezorgen. Dankzij de coördinatie worden er elk jaar weer fantastische activiteiten georganiseerd, de keukenploeg zorgt ervoor dat elk hongerig maagje wordt gestild, de leiders zijn 24 uur per dag met ”hun” kinderen bezig en alle mooie momenten worden vastgelegd op foto en film!