Wie zijn wij?

Hier vind je meer over ons

Julius Bakker

Julius komt uit een kampweek familie en gaat al vanaf zijn 18de mee als begeleiding. Sinds een aantal jaar is hij een vaste kracht binnen de coördinatie waarin zijn voornaamste taak is om contact te houden met de sponsoren die Jekakamp jaarlijks mede mogelijk maken. Het organiseren is voor hem weggelegd.

Hij bijt zich in zijn projecten vast en zorgt dat deze verlopen zoals hij dat graag ziet. Door de zes jaar die hij zelf als deelnemer mee geweest is, weet hij precies wat de kinderen willen en nodig hebben tijdens de kampweek. Daarnaast neemt hij de groep van begeleiders op sleeptouw en zorgt hij voor een gezellige sfeer onderling. Kortom, een toppertje om erbij te hebben!

Sjors de Jongh

Deze jongen, nja jongen ondertussen is hij een getrouwd man en wel! Jekakamp en ook Jeka 9 is toch wel hetgeen waar Sjors zijn tijd graag in stopt. Niet te vergeten dat die ook nog een aantal uurtjes per week bij de Beyerd staat te schitteren, dat zal denk ik toch vooral bijzaak zijn ;).

Al 15 jaar aanwezig en ondertussen toch wel meubilair van de Kampweek te noemen. Op de kampweek zelf horen we je naam wel 100x per dag , sommige kunnen daar over mee praten. Afgelopen jaar was alweer je 5de jaar in de coördinatie en ondertussen toch wel erg belangrijk geworden. Stiekem hoopt iedereen daarom ook dat je er nog een aantal jaar achteraan plakt!

Wout Martens

Een Jekakampganger in hart en nieren. Zelf is Wout al maar liefst 15(!) keer mee geweest met de tofste week van het jaar, waarvan alle mogelijke 6 jaren als deelnemer en 7 als leider waar hij voornamelijk de jongste garde, de E-pupillen, onder zijn hoede nam. De laatste jaren is hij onderdeel van de coördinatie, waar hij met plezier veel werk verricht achter de schermen.

Naast de Kampweek is Wout ook een vertrouwd gezicht op sportcomplex Tussen De Leijen. In de JEKA kantine is er zelfs een broodje naar hem vernoemd: Ûn Brooike Wout! Ook zou je hem kunnen kennen van de Petrus en Paulusschool. Ondanks dat Wout soms kwoaje kèn keie, tovert hij geregeld een lach op het gezicht van menig leider en deelnemer. Een echte JEKA man die met zijn tomeloze inzet en enthousiasme de kampweek kleur geeft!

Mees Domselaar

Deze jongen heeft voorlopig nog geen afscheid genomen van de tofste week van het jaar! Mees is als deelnemer 6 keer mee geweest en heeft daarmee zijn kampweekcoryfee ruimschoots binnen gehengeld. Na twee jaar als enthousiaste leider mee te zijn geweest, heeft hij met zijn passie voor de jekakampweek ervoor gezorgd dat hij een van de jongste coordinatieleden ooit is geworden!

Met zijn onuitputtelijke energie zorgt hij ervoor dat alle kinderen van de kampweek niks tekort komen. Ondanks dat hij in 2021 een beetje een moeilijk lopende start had (en daardoor de onofficiële bijnaam Manke Nelis heeft gekregen) kunnen we niet wachten om nog vele mooie jekakampweken met hem mee te maken.

Frits Schuurink

Oftewel Frederik loopt al meer dan 13 jaar op de Jekakampweek rond. Van kleine druktemaker als deelnemer is hij doorgegroeid tot een volwassenen (maar nog steeds drukke) coördinatie-lid. Naast de Jekakampweek kun je Frits misschien ook wel herkennen vanuit Jeka 1, want daar voetbalt hij al een aantal jaar als centrale verdediger.

Frits zorgt ervoor met zijn kennis en kunde als sportleraar, dat alles vlekkeloos verloopt en erbij ongelukken juist wordt gehandeld. Met zijn passie en eindeloze energie staat hij altijd klaar voor de leukste week van het jaar. We hopen dan ook dat Frits nog een aantal jaar meegaat, zodat iedereen kan genieten van zijn enthousiasme!

Jean Gruithuijzen

Jean Gruithuijzen, beter bekend als Jeànske, is een jongen die graag de touwtjes in handen heeft. Met zijn functie van HR manager binnen een groot bedrijf past de rol als coördinator perfect binnen het plaatje. Zelf voetbalde hij 16 jaar voor onze prachtige club en is nu als niet spelend lid nog steeds enorm betrokken bij de club.

Vele zullen hem dan ook herkennen van het internationaal toernooi waarbij hij ook in de organisatie zat. Jean is een jonge met een hart voor de kampweek en is een echte “people manager”, dankzij zijn aanwezigheid eindigt iedere kampweek in een groot succes!

Max Winde

Max Winde is een echte jekakampganger. Max is zelf in de jeugd maar liefst alle 6 de keren mee geweest op jekakamp. Max is eerst als leider mee geweest op jekakamp en vervolgens al snel aangesloten bij de coördinatie. Een echte jekakampleider met verantwoordelijkheidsgevoel.

Zijn broertje Jan is al een aantal jaar kok op de jekakampweek. Kortom het is een echte jekakamp familie die elk jaar weer met plezier uitkijkt om er een topweek van te maken. Het enige kritiekpuntje op onze Max is dat hij sinds een paar jaartjes bij de groene rivaal speelt, maar goed. Max blijft een jongen van de club, die passie en vreugde uitstraalt op de jekakampweek!

Lars Brinkman

Onze Lars is er een uit een echte Jekakampfamilie. Lars is als kind 6 keer(!) mee geweest, 2 keer als leider maar kennen we vooral als een vast gezicht in de coördinatie.

Lars wordt ook wel gezien als de penningmeester van de kampweek en zorgt er voor dat we elk jaar zonder problemen weer naar de tofste week van het jaar kunnen. Zelf is Lars het voetballen de laatste jaren een beetje verleerd. Dit kunt u wel een beetje zien aan de bijnaam ‘Lars Kruisband’. Ondanks zijn kwetsbare knietje is er op Lars zijn enthousiasme niks aan te merken en zet hij zich altijd voor de volle 100% in.

Dirk Zomerdijk

Dirk: eentje uit een echte jekakampfamilie. Samen met zijn 3 broers zijn ze in totaal 29x(!) Mee geweest op jekakamp waarvan Dirk zelf 12 keer! Dirk is een echte sfeermaker tijdens het eten en schuift graag aan bij een groepje voor een gezellige babbel.

Achter de schermen heeft Dirk het de coördinatie ( en dus ook zichzelf) een stuk makkelijker gemaakt door een app te ontwikkelen om de scores in de door te geven. Zie je Dirk niet shirtloos op het veldje oortje tik spelen sjeest hij op zijn elektrische scooter door loon op zand voor de nodige laatste boodschappen.

Snel navigeren

Al meer dan 50 jaar staat er elk jaar een enthousiaste groep vrijwilligers klaar om de O10 t/m O15 & O17 van r.k.v.v. JEKA een fantastische week te bezorgen. Dankzij de coördinatie worden er elk jaar weer fantastische activiteiten georganiseerd, de keukenploeg zorgt ervoor dat elk hongerig maagje wordt gestild, de leiders zijn 24 uur per dag met ”hun” kinderen bezig en alle mooie momenten worden vastgelegd op foto en film!